Magamról ...

Sokáig gondolkodtam, mit is írjak ebben a részben? Egyáltalán fontos-e tudnotok ki vagyok én?
Alapvetően nyitott embernek tartom magam, mégsem szeretek magamról beszélni. Viszont ebben a szakmában fontos a bizalom ezért megosztok magamról pár információt, ami érdekes lehet.
2018-ban fogtam először komolyabb fényképezőt a kezemben. Mindig is érdekelt a fotózás, valószínű apukám által jön ez a vonal, mert ő is nagyon szeret fotózni. A másik dolog, amiért elkezdtem fotózni, az a kreativitás. Könyvelőként dolgozom, emellett azt éreztem szükségem van egy olyan világra, ami nem annyira tárgyiasult és az gondolataimat szabadjára engedhetem.

Szeretem megragadni a pillanatot, számomra ez a fotózás lényege, nem pedig a szigorú szabályok követésével beállított fotók készítése. Úgy gondolom a fő vonalam az emberábrázolás, fontosnak tartom, hogy egy kép visszatükrözze az adott pillanat érzelmi állapotát valamint a fotóalany egyéniségét. Ehhez elengedhetetlen, hogy partnerként kezeljük és tiszteljük egymást.


Filozófiám ...

Mindig is a természetes fényben fotózás vonzott, sosem szerettem a túlságosan megvilágított képeket. Bár még világítás terén van mit tanulnom, azt gondolom a továbbiakban sem a műfények és vakuk használata lesz a vonalam. Szeretem az egyszerű, letisztult képeket hiszem , hogy ezzel a természetességgel adható leginkább vissza a szépség és az egyéniség.

Copyright © 2021 Minden jog fenntartva! | Péteri Adrienn Photography

Created with Mobirise - Find more